Wie gaat het winnen Kubernetes, Azure of AWS

Wij van Cloudsolutions merken dat er laatste tijd veel vraag is bij onze klanten naar Kubernetes als devops techniek. De vraag is wie van de 3 spelers in de markt (Google, Microsoft of Amazon) de markleider gaat worden. Momenteel is Amazon nog de marktleider maar dit kan zomaar in 2 jaar of nog eerder anders zijn. Op de Google Cloud summit in Zaandam van vorig jaar was het overduidelijk hoe populair Google cloud aan het worden is binnen de devops wereld.

Momenteel hebben wij Kubernetes opdrachten in met name Den Haag, Amsterdam en Rotterdam en de bedrijven die in deze plaatsen gevestigd zijn, zijn meer traditionele bedrijven denk aan banken, verzekeraars en trading bedrijven die ineens de omslag willen maken en de oude slackers willen vervangen door innovatieve altijd vooroplopende devops specialisten.

Wij proberen als bedrijf continue voorop te lopen en kennis te delen onder onze devops engineers. Van het ontwikkelen van pipelines tot het toepassen van CI / CD en de devops mindset te ademen. 

Om de komende jaren verder te groeien als Devops kennis huis, gaat CloudSolutions vol in zetten op Kubernetes, AWS en Azure. Kubernetes geloven wij ook sterk in, maar sluit ook Azure en Amazon webservices niet uit.